480002 GERMAINE DE CAPUCCINI SRNS - GAIA COSMETICS | COSMETICE PROFESIONALE

CAUTA
Tel : +40 723.538.772
E-mail : comenzi@gaia-cosmetics.ro
COSMETICE PROFESIONALE
COS CUMPARATURI
INFORMATII
Program L- V  - 09.00 - 17.00
Produse in cos
office@gaia-cosmetics.ro
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Go to content

Main menu:

480002 GERMAINE DE CAPUCCINI SRNS

CATEGORII > COSMETICA FACIALA
GERMAINE DE CAPUCCINI SNRS Crema pentru refacere intensa COD 480002

GERMAINE DE CAPUCCINI SRNS - Crema pentru refacere intensa
COD PRODUS : 480002
CANTITATE : 50 ml
_______________________________________________________________________________________

246,00 Lei
(pretul include TVA)
_______________________________________________________________________________________       

Detalii produs :

INTENSIVE RECOVERY CREAM  (CREMĂ PENTRU REFACERE INTENSĂ)
O crema cu o textura deosebita, fina si care se topeste, care va  actiona ca un agent esential de intarire pentru tenul matur pentru a-l  ajuta sa isi pastreze aspectul tanar si "sistemul de protecție impotriva  stresului". Bazat pe Compexul revolutionar Zinc - Acid aminoacetic,  castigator al premiului 2009 IFSCC, si pe ingredientul exclusiv  RC-Avansat.
Actiunea sa anti-imbatranire va fi imbunatatita datorita celor doua  ingrediente esentiale: Activator de Colagen cu o Puritate Ridicata si  Acid hialuronic care actioneaza impreuna pentru a reduce principalele  semne de imbatranire: uscare extrema, ten slabit, riduri, pete  intunecate, etc.
Rezultat: Tenul matur intarit isi fortifica sistemul  propriu de aparare si capacitatea de refacere, si astfel procesul de  imbatranire este intarziat.
Testat dermatologic. Nu contine parabeni.
INOVARE TIMEXPERT SRNS:  "SISTEM DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA STRESULUI"

Ultima inovatie a Germaine de Capuccini, Timexpert SRNS, are ca scop  protejarea Sistemului de protecție impotriva tenului al tenului matur si  se bazeaza pe cercetarile recente care sunt atat de revolutionare incat  au fost premiate de catre Federatia Internationala a Societatilor  Chimistilor in domeniul Cosmeticelor (IFSCC) in 2009, premiu considerat  Premiul Nobel al Îngrijirii Pielii. Aceasta cercetare reprezinta o noua  modalitate de intarziere a imbatranirii tenului, fapt ce reprezinta o  realizare deosebita in cadrul luptei impotriva imbatranirii tenului.

Sistemul de protecție impotriva tenului este principala axa in jurul careia se invarte TIMEXPERT SRNS.

SISTEM NATURAL SINCRONIZAT DE REGENERARE  

Pe baza Sistemului Natural Sincronizat de regenerare (SNRS) Timexpert  SRNS asigura imbunatatirea esentiala care permite pielii sa:
- În timpul zilei: sa se apere impotriva stresului provocat de factorii de mediu
- În timpul noptii: sa reactiveze mecanismul de regenerare celulara.

În timpul zilei:  
Timexpert SRNS protejeaza sistemul de protecție impotriva stresului al tenului

CEL MAI MARE PREMIU LA CEA DE-A 20-A CONFERINŢĂ A IFSCC DIN MELBOURNE DIN 2009

Inovatia Timexpert SRNS se bazeaza pe un studiu recent care arata  faptul ca keratinocitele epidermei sunt direct implicate in imbatranirea  cutanata a tenului fotoimbatranit, si nu doar fibroblastul dermei asa  cum a fost considerat in trecut.
Keratinocitele sunt primele celule care primesc stimuli externi,  radiatie UV, poluare, etc si sunt capabile sa raspunda la acesti stimuli  producand semnale care stimuleaza in fibroblast distrugerea proteinelor  matricei extracelulare.
Strategia Timexpert SRNS se bazeaza pe intarirea capacitatii  intracelulare a keratinocitelor de a neutraliza ROS. O strategie  inteligenta si revolutionara de intarziere a imbatranirii tenului intr-o  maniera reala, iar pentru realizarea acestei actiuni detine un  ingredient deosebit: Complex Zinc - Acid aminoacetic
Complex Zinc - Acid aminoacetic
Complexul Zinc - Acid aminoacetic, un ingredient care a primit premiul  IFSCC pentru capacitatea sa de a stimula sinteza unui anti-oxidant  intracelular, metalotioneina, care intareste capacitatea de a neutraliza  keratinocitele impotriva ROS.
Sporind rezistenta celulelor pielii impotriva stresului oxidativ Indus  de radiatiile UV, Complexul Zinc - Acid aminoacetic are capacitatea de a  pastra sistemul de protecție impotriva stresului al tenului si de a  preveni imbatranirea sa.

În timpul noptii:  
Timexpert SRNS optimizeaza sistemul de protecție impotriva stresului al tenului.
Pentru a completa aceasta strategie revolutionara impotriva  imbatranirii, gama Timeexpert SRNS include ingredientul exclusiv  RC-Avansat care va actiona in timpul noptii, cand tenul nu mai este  supus stresului din timpul zilei, optimizand sinteza de ATP (energie  celulara) in keratinocite. În acest fel generarea de ROS este limitata  in procesul de respiratie celulara, tenul este regenerat iar nivelul  sistemului de protecție impotriva stresului este mentinut in bune  conditii.
 
Contact
Termeni si conditii
Livrare
Cum cumpar
Politica retur
© gaia cosmetics srl 2015
EXTRA
INFORMATII
Politica de confidentialitate
SERVICII CLIENTI
Producatori
Vouchere cadou
Oferte speciale
TEL : +40 723.538.772
REVLON PROFESSIONAL
AIHNOA
GERMAINE DE CAPUCCINI
BLACK
DR.SCHRAMMEK
XIMART
PARISIENNE
GOSH
ORIOL
LACOMES
IDEMA
STR.PRECIZIEI NR.13E
 +40 769.077.932
VALERA
Back to content | Back to main menu