20005400 CEMSA CHOCOFANGO - GAIA COSMETICS | COSMETICE PROFESIONALE

CAUTA
Tel : +40 723.538.772
E-mail : comenzi@gaia-cosmetics.ro
COSMETICE PROFESIONALE
COS CUMPARATURI
INFORMATII
Program L- V  - 09.00 - 17.00
Produse in cos




office@gaia-cosmetics.ro
UNIC DISTRIBUITOR AUTORIZAT
Go to content

Main menu:

20005400 CEMSA CHOCOFANGO

CATEGORII > COSMETICA CORPORALA
CEMSA Chocofango COD 20005400

CEMSA Chocofango
COD PRODUS : 20005400
CANTITATE : 3 kg
_______________________________________________________________________________________

280,00 Lei
(pretul include TVA)
_______________________________________________________________________________________



       

Detalii produs :

CHOCOFANGO – Tratament pentru slabire, tonifiere, detoxifiere, hidratare si remodelare
Tratamentul Chocofango, bazat pe extractul de cacao, confera minerale,  oligo-elemente si vitamine; contribuie la hidratarea, revigorarea,  hranirea si regenerarea tesuturilor; are actiune de drenare si  anti-celulitica; restabileste nivelul energiei si starea de bine; este  perfect in combaterea stresului.
Care sunt efectele impachetarilor cu CIOCOFANGO?
Slabire  / conturare – in sensul micsorarii dimensiunilor
Tonifiere
Detoxifiere
Remodelare
Anti-oxidant, datorita ingredientelor active din ciocolata.
Hidratare, catifelare si regenerare a tesuturilor pielii, datorita continutului de polifenoli si vitamina E.
Stimularea secretiei de endorfina, hormonul placerii, care induce starea de bine fiind un antidepresiv natural.
Înlaturarea celulitei, prin prezenta obrominei, o substanta extrasa din  semintele arborelui de cacao, care stimuleaza in mod eficient  dizolvarea depozitelor de grasime; obromina este un puternic  vasodilatator.
Îmbunatatirea aspectului vergeturilor, prin prezenta siliciului.
Actiunea impotriva edemelor.
Istoric si curiozitati
Istoria ciocolatei incepe cu doua mii de ani in urma, cand cultura arborelui de cacao era practicata in America de Sud.
Cristofer Columb (1502) a fost primul explorator care a luat contact cu  boabele de cacao din Lumea Noua. Aduse in Europa, acestea nu s-au  bucurat de o prea mare atentie, deoarece nimeni nu stia la ce folosesc.
În 1519, conchistadorul Hernando Cortez a descoperit ca Montezuma,  conducatorul aztecilor, obisnuia sa bea o bautura preparata din seminte  de cacao, numita “chocolatl”. Montezuma obisnuia sa bea aproape  cincizeci de cani pe zi. El i-a servit lui Hernando Cortez aceasta  bautura regala, pe care acesta a gasit-o cam amara pentru gustul sau.  Spaniolii au adaugat trestie de zahar si i-au imbogatit aroma cu  ajutorul vaniliei si scortisoarei. În plus, au descoperit ca bautura  este mai gustoasa servita fierbinte.
Locuitorii Spaniei au inceput, treptat, sa aprecieze miraculosul  preparat, servit cu precadere de aristrocatie. Ei nu au dezvaluit  Europei secretul acestei bauturi timp de un secol. Calugarii spanioli au  fost cei care au facut public modul de preparare a acestei bauturi ce a  fost rapid apreciata la Curtea Regala din Franta si apoi din Marea  Britanie.
Locul privilegiat al ciocolatei in civilizatiile moderne se datoreaza  aromei sale inimitabile, dar si unei aureole magice transmise de-a  lungul timpului. Într-adevar cacohuaquatl in limba incasa inseamna  “cadoul gradinarului paradisului catre primii oameni”, adica a zeului  Quetzalcoatl.
Fructele de cacao serveau ca moneda de schimb, iar amanda (pulpa de  cacao) se folosea pentru prepararea bauturii zeilor, “tchocolaltl”,  ciocolata cu efecte stimulatorii pentru inlaturarea oboselii si cu gust  foarte placut.
Arborele de cacao poate atinge 8 metri in 12 ani, infloreste in tot  cursul anului, avand aproape 100.000 flori in buchete, dar din care doar  0,2 % dau fructe.
Studii recente au aratat anumite beneficii posibile datorate consumului  de ciocolata amaruie si cacao. Cacaua poseda un puternic efect  antioxidant natural, protejand impotriva oxidarii lipo-proteice, ceva  mai mult decat alte alimente sau bauturi bogate in antioxidanti  polifenolici. Procesarea cacaouei cu substante alcaline distrug  flavonoidele.
Unele studii clinice au demonstrat de asemenea un efect de reducere a  tensiunii arteriale si de imbunatatire a dilatatiei vaselor de sange  datorate circulatiei sporite ca urmare a consumului zilnic de diocolata.  Chiar a existat o dieta numita “Dieta Ciocolata”, care punea un accent  deosebit pe consumul de capsule de ciocolata si cacao.
Chocofango Contine:
ciocolata 100% naturala, ulei de cacao, ulei de migdale, siliciu, obromina, parafina.
În urma variatiilor de greutate, exista riscul aparitiei vergeturilor.  Siliciul, aflat in componenta CHOCOFANGO, imbunatateste vizibil aspectul  celulitei, ajutand la sinteza proteinelor si la reconstruirea fibrelor  elastice ale pielii.
Datorita proprietatilor sale, CHOCOFANGO este un produs excelent,  recomandat atat persoanelor care isi doresc o remodelare frumoasa si  armonioasa a corpului, cat si celor care doresc sa elimine sau sa  previna aparitia vergeturilor.
Cofeina aflata in componenta CHOCOFANGO desfasoara o actiune sustinuta  impotriva edemelor, prin stimularea drenajului si eliminarea lichidelor  cu tendinte de stagnare. De asemenea, mobilizeaza acizii grasi din  tesutul adipos, scazand astfel riscul formarii depozitelor de grasime.
CHOCOFANGO este un tratament cu rezultate evidente in echilibrarea nivelului de hidratare al pielii.
Step by step:
Pregatiti patul, in ordinea urmatoare: cearceaf de panza, patura electrica, cearceaf de unica folosinta.
Efectuati exfolierea, etapa extrem de importanta, mai ales in procesul  de detoxifiere. Se aplica peeling pe zona dorita si se maseaza  constiincios, insistand pe zonele cu predispozitie la depunere,  respectiv solduri, genunchi, abdomen, etc.
Aplicati serul anticelulitic cu ciocolata.
Aplicati chocofango, cu ajutorul pensulei, in strat gros de maxim 3 mm.  Clienta poate sta pe pat sau in picioare in timpul aplicarii, dupa cum  doreste.
Împachetati in film osmotic intreaga zona pe care s-a aplicat chocofango.
Rugati clienta sa se aseze usor pe pat, cu grija apoi acoperiti-o cu  cearceaful de plastic, atat de strans incat sa nu o deranjeze.
Puneti in functiune termocuverta, sau porniti tunelul cu infrarosu (in  functie de optiunea clientei) si lasati substantele sa actioneze timp de  30-60 minute, dupa caz.
Descoperiti clienta, rupeti filmul osmotic si inlaturati chocofango de pe piele.
Aplicati, in functie de caz, crema anticelulitica cu ciocolata, gel  anticelulitic sau de fermitate. De exemplu, in cazul unei pieli mature  si uscate, se va aplica crema anticelulitica cu ciocolata. În cazul unei  pieli tinere, care este tonica si elastica, se poate aplica fie crema  anticelulitica cu ciocolata, fie gelul anticelulitic cu ciocolata.  Produsele aplicate se pot alterna, dupa caz, in functie de tipul de  piele.
Pentru finalul de tratament, pentru un plus de senzatie de bine si  placere, se va aplica Choco Ice, tonicul cu ciocolata, pentru ca pielea  sa fie matasoasa si echilibrat hidratata.
Contraindicatii:
boli de piele, sarcina, epilepsie, varice.
Frecventa ideala:
Eficienta tratamentului este sporita daca se respecta o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana sau in cure de 10 sedinte.
Nu exista un numar maxim de sedinte care se pot efectua, deoarece nu exista efecte negative in urma tratamentului.
Se pot urma sfaturile prezentate la impachetarile cu parargil.
Important!
Rezultatul acestui tratament nu este neaparat o scadere masiva in greutate, ci o scadere in dimensiuni.
Terapia CHOCOFANGO prelucreaza grasimea afectata de celulita si ii  micsoreaza volumul. Prin micsorarea volumului, chiar pana la disparitie  sau in mare proportie, tesutul devine mai ferm in miscare sau la  atingere, deci si mai placut la vedere.
 
Contact
Termeni si conditii
Livrare
Cum cumpar
Politica retur
© gaia cosmetics srl 2015
EXTRA
INFORMATII
Politica de confidentialitate
SERVICII CLIENTI
Producatori
Vouchere cadou
Oferte speciale
TEL : +40 723.538.772
REVLON PROFESSIONAL
AIHNOA
GERMAINE DE CAPUCCINI
BLACK
DR.SCHRAMMEK
XIMART
PARISIENNE
GOSH
ORIOL
LACOMES
IDEMA
STR.PRECIZIEI NR.13E
 +40 769.077.932
VALERA
Back to content | Back to main menu